puzzels

Plaats uw bestelling

Noteer in de mail: uw naam, uw adres en het nummer van de puzzel die u wilt. Noem ook een reservenummer, voor het geval de puzzel is uitgeleend. U mag één puzzel per keer lenen.

soorten

legpuzzels

Er zijn verschillende soorten puzzels. Grote puzzels van 3000 stukjes, kinderpuzzels van onder de 100 stukjes. Er zijn puzzels van landschappen, personen, geometrische figuren. Er zijn tweedimensionale, platte puzzels, maar er zijn ook puzzels die de lucht in gaan, driedimensionale puzzels.

Er zijn puzzels van verschillende makers, maar de meeste puzzels zijn van Jan van Haasteren. Met zijn cartoonachtige tekeningen is een puzzel van hem een echte uitdaging. Kies uit de volgende categorieën:

A = Jan van Haasteren-puzzels

B = Wasgij-puzzels

C = Jumbo-puzzels

D = That's life=puzzels

E = King=puzzels

F = Ravensburger-puzzels

G = MB-puzzels

H = Kinderpuzzels en puzzels met grote stukken

I = Overige puzzels.

naar de puzzels

waarom

puzzelen?

Puzzels worden ingezet om kinderen woorden, vormen en kleuren aan te leren. Maar het maken van legpuzzels is niet alleen goed voor kinderen. Ook volwassenen hebben er baat bij. We hebben vier redenen voor je op een rij gezet om te gaan puzzelen.

1 = Het verbetert je geheugen

2 = Het stimuleert je vindingrijkheid

3 = Je maakt het geluksstofje dopamine aan

4 = Het is ontspannend.

lees verder

annie

miltenburg

Annie Miltenburg-Slits is de coördinator van de puzzeluitleen. Zij verzamelt de aanvragen, doet de administratie, zorgt dat de puzzels in de kerk staan en haalt ze na inlevering weer op.

naar de puzzels