Archief

Archief

Op deze pagina Archief plaatsen we berichten die niet helemaal actueel meer zijn, maar die we toch niet willen weggooien.

We plaatsen ze in het Archief, zodat iedereen daarin de geschiedenis van de Trossel kan terugvinden.

lees verder

workshops

koken

Hou jij van koken, maar weet je niet zo goed wat? Wil je iets verrassends neerzetten, maar geen stress hebben? De Trossel organiseert nog twee kookworkshops in De Wiese. Iedere keer met een ander thema.

In deze workshops gaan we aan de slag met goed verkrijgbare en betaalbare ingrediënten om een verrassende maaltijd of een verrassend buffet op tafel te zetten. Iets wat je goed kunt voorbereiden, heel lekker is en wat er ook nog eens spectaculair uitziet. Je maakt een gerecht in kleine groepjes en als iedereen (bijna) klaar is gaan we aan tafel. Je kunt bij elkaar meekijken en vertellen wat je bij het maken van jouw gerecht bent tegengekomen. We eten samen en na afloop krijg je de recepten mee naar huis.

De workshops worden gegeven door Karen Titulaer uit Houten en je kunt je aanmelden via de mail of via de Trosseltelefoon 06 29820055. Per workshop kunnen 10 personen deelnemen. Kosten zijn € 25,- per persoon en per workshop. Vol=Vol

 • Zaterdag 18 mei 2024 12.00 – 15.00 uur: high tea
 • Zaterdag 22 juni 2024 12.00 – 15.00 uur: picknickhapjes
 • nieuw bij De Trossel

  Breicafé

  Maandag 5 juli 2021 was de eerste bijeenkomst van een nieuwe Trossel-activiteit: het Breicafé. Tijdens het Breicafé komen mensen samen om te breien of andere handwerken te verrichten.

  Het Breicafé bestaat al langer in Schalkwijk, maar is tijdens de Corona-periode ondergebracht bij De Trossel. De bijeenkomsten vinden wekelijks op maandagmiddag plaats in De Wiese. Aanvang 13.30 uur.

  Lees verder

  Riet Sturkenboom en dochter Trees maken de eerste rit met de duofiets

  eerste rit met

  duofiets

  Rond half vier op vrijdag 16 april 2021 trapten Trees van Eijden en haar moeder Riet Sturkenboom de eerste rondjes op de duofiets. Daarmee namen ze de nieuwe Schalkwijkse Duofiets in gebruik. Een duofiets is een fiets waarop twee personen naast elkaar kunnen fietsen. De een trapet en stuurt, de ander rijdt mee, al kan die ook trappende bewegingen maken. De fiets is vooral bedoeld voor mensen die niet alleen kunnen of durven fietsen, maar wel graag een rondje in het dorp fietsen. De duofiets is aangeschaft door De Trossel.

  Typisch Schalkwijks is dat de fiets in zijn geheel door sponsors is gefinancierd. Zodra het idee van de fiets in het dorp bekend werd, boden allerlei instanties geld aan om het project te ondersteunen. Zo wilde de Stichting de Kloostergaarde graag een activiteit voor hun bewoners. Maar ook De Stichting Mazzel, De Onderlinge, JNC en Zachtfruit Schalkwijk zegden geld toe. De Stichting Sporthal bood spontaan aan een stalling voor de fiets te bouwen en te bekostigen. Siem Kuijer van Fiets Fix Kuijer zal de fiets onderhouden en zonodig repareren. Hij heeft ervoor gezorgd dat het bord met logo’s op de fiets is gemonteerd. Het bord is ontworpen door Esmée van Schaik van ES Ontwerp. Een wafelactie maakte de financiering rond.

  Bekijk hier het filmpje van de eerste rit.

  Fort Honswijk door Antoine de Haan Solitaire boom Waalseweg door Gerard Wielenga Uiterwaarden Schalkwijk door Claudia van Eijden

  Trossel

  'fotowedstrijd'

  De Trossel kan in Coronatijd geen groepsactiviteiten organiseren. Maar wel individuele acrtiviteiten. Begin maart 2021 organiseerde De Trossel een 'fotowedstrijd'. De opdracht was foto's te maken van ons mooie Schallkwijk. Om elkaar te laten genieten van de foto’s van herkenbare plekken in de buurt die door bijzondere omstandigheden of de wijze waarop ze zijn gefotografeerd ineens een heel ander beeld geven, De (digitale) foto’s werden beoordeeld door Willy van Selm en Ruud Schulze.

  De jury heeft de foto's bekeken op grond van de criteria:

 • toont de foto iets herkenbaars van het Eiland van Schalkwijk?
 • hoe sprekend is de foto
 • wat is de technische kwaliteit: belichting, scherpte, scherptediepte, compositie, kleurgebruik, etc.
 • Op basis hiervan heeft de jury een totaalscore gemaakt. Tien foto's zijn op basis daarvan geselecteerd, met drie foto's als mooiste, leukste, meest ontroerendste. Die foto's zijn gemaakt door Claudia van Eijden, Antoine de Haan en Gerard Wielenga. Deze drie foto’s krijgen een eervolle vermelding en de fotograaf ervan krijgt een grote afdruk van de foto als herinnering. Zonder Corona was er ongetwijfeld een feestelijk moment gepland om de foto’s te tonen, de winnaars te feliciteren en de afdruk te overhandigen. Omdat het nog wel even kan duren voor we weer met veel mensen bij elkaar kunnen komen, wordt deze afdruk nu thuis bezorgd. De foto’s zijn op een later moment ook in de Wiese te bewonderen.

  bekijk alle foto's

  nieuwe Trossel-activiteit

  puzzeluitleen

  De Trossel heeft een nieuwe activiteit: puzzeluitleen. De puzzeluitleen is een activiteit die heel goed past binnen het programma van De Trossel. Coördinatoren zijn Annie Miltenburg en Gerrie van Rooijen. Als je hun een mailtje stuurt met het nummer van de puzzel die je wilt maken, dan zorgt zij ervoor dat die de volgende vrijdag in de kast in de R.K.-kerk staat.

  naar de puzzelpagina

  Trosselkoffie-ochtend

  weer van start

  Toen de versoepeling van de corona-maatregelen het weer mogelijk maakte, startten we weer met de koffie-ochtenden. De eerste was op vrijdagochtend 11 juni 2021. De komende tijd worden de koffie-ochtenden beurtelings gehouden op donderdag- en vrijdagochtend. Er wordt koffie gedronken in de grote zaal op 1,5 meter afstand van elkaar. Voor autovervoer kunt u, zoals bekend, Johan Vernooij bellen: 06 55906573. Voor andere vragen of overleg naar de Trosseltelefoon: 06 29820055.

  lees verder

  koffie-ochtend met

  CDE

  Tijdens de koffie-ochtend van donderdag 3 november 2022 sprak GertJan Windhorst over energie en energiebesparing.

  Hij deed dat aan de hand van een PowerPoint-presentatie die u hier kunt downloaden.

  kijk verder

  koffie-ochtend met

  de Voedselbank

  Tijdens de koffie-ochtend van vrijdag 20 augustus kwamen 2 vrijwilligers van de Voedselbank Houten vertellen over het reilen en zeilen van deze bijzondere organisatie.

  Het kan iedereen overkomen, plotseling verandert er iets in het leven door bijv. verlies van een baan, faillissement, of scheiding waardoor er soms ook grote financiële problemen ontstaan. Soms zo groot, dat er zelfs geen of weinig geld meer is voor eten. Deze mensen kunnen zich aanmelden en dan wordt er gekeken of ze in aanmerking komen voor hulp. De Voedselbank maakt het voor deze mensen mogelijk om toch voldoende en gezonde voeding te krijgen. Er is oog voor de privacy van de bezoekers omdat veel mensen zich schamen voor deze hulp. Gelukkig hoeven de meeste gezinnen er alleen tijdelijk gebruik van te maken.

  >De Voedselbank krijgt producten aangeboden van bedrijven, particulieren en van supermarkten. Door supermarkten wordt o.a. overgebleven brood geleverd en levensmiddelen die net wel of net niet over de houdbaarheidsdatum zijn en vaak nog prima gebruikt kunnen worden. We hoorden hoe de hamsterperiode aan het begin van de coronacrisis ervoor zorgde dat de voedselbank ineens te kort kwam. Er was toen vooral een te kort aan verse producten. Gelukkig waren er ook toen donateurs die met een financiële bijdrage de voedselbank kon helpen.

  De voedselbank is geen overheidsinstelling en is volledig afhankelijk van vrijwilligers en donateurs. Het was geweldig om te horen hoe deze organisatie werkt en naast de hulp aan anderen, ook het voorkomen van verspilling als belangrijk doel heeft. Na de presentatie was er nog ruimte voor vragen, het was een zeer informatieve koffieochtend.

  kijk verder

  koffie-ochtend met

  Jan Vrerink

  Bijenhouder Jan Vrerink uit Tull en ‘t Waal was op de koffieochtend van vrijdag 21 augustus om te vertellen hoe het is om imker te zijn en wat er allemaal bij komt kijken. Interessant en boeiend welke rol de bijen hebben in de natuur! Prachtig hoe vernuftig ‘het systeem’ van de bijen functioneert.

  kijk verder
  foto frans hollander

  trap en hap

  groot succes

  Wat is het toch leuk om in het bestuur van De Trossel te zitten. Want naast de verplichte vergaderingen en andere bestuurswerkzaamheden, doen we allerlei leuke dingen. Anderhalve week na het Eten in De Wiese stapten we op zaterdag 19 oktober 2019 met de dorpsondersteuners en de coördinatoren van de werkgroepen op de fiets om een rondje door Schalkwijk en Tull en ’t Waal te maken, langs alle woonhuizen van de meefietsenden. Het uitstapje was georganiseerd door de coördinatoren, die ook nog wat te happen hadden geregeld in hun eigen huizen. Zo kregen we koffie met appelgebak bij Nannie Buschgens (coördinator Koffie-ochtenden), genoten we op de boerderij van door Johan Vernooij (coördinator Vervoer-service) en zijn zus gemaakte soep met ballen, aten we broodjes bij Marian Gerritsen (coördinator Boodschappen en voorlezen) en kregen we een drankje bij Maria Scholts (coördinator Wandelen en fietsen).

  Het was een gezellige dag, die met regen begon maar die al snel opfleurde door een lekker herfstzonnetje. We leerden elkaar beter kennen, via de woningen, maar ook via de gesprekken onderweg. Zelfs een kleine fietscrash kon de pret niet drukken. Het was een geslaagd evenement.

  Lees verder
  foto frans hollander

  trap en hap

  met elkaar

  De werkgroep Wandelen en fietsen heeft het initiatief genomen voor een fietstocht voor de coördinatoren en de bestuursleden van De Trossel. We beginnen om 10 uur bij Nanny Buschgens met de koffie. Vervolgens gaan we bij Johan Vernooij soep eten. Na een flinke trap krijgen we bij Marian Gerritsen een broodje. Uiteindelijk sluiten we af bij Maria Scholts met een kopje thee op het Dijkhuis. En wie nog tijd en zin heeft in een glaasje…

  Dat gebeurt op zaterdag 5 of 19 oktober 2019.

  Lees verder
  <

  koffie-ochtend met

  Marjolein Kool

  Tijdens de koffie-ochtend van 13 augustus 2020 vertelde Marjolein Kool over haar schrijverschap. Ze schrijft gedichten, die zijn uitgebracht in twee boekjes. Daarnaast schreef ze samen met Drs. P boeken over wiskunde en poëzie en schreef ze verhandelingen over rekenen. Ook vertaalde ze boeken. Ze heeft een schrijfzaam leven. Dat is ook de zien in deze powerpoint.

  kijk verder

  koffie-ochtend met

  Buurtzorg

  Het was woensdag 20 november 2019 een informatieve ochtend bij De Trossel. Buurtzorgmedewerkers Helma van Bennekom en Monique Kok hebben de visie, de werkwijze en de gang van zaken bij Buurtzorg op een plezierige manier en duidelijk uitgelegd. Iedereen is vrij om voor een van de thuiszorgorganisaties binnen Houten te kiezen, maar voor degenen die contact willen met Buurtzorg hierbij nog het telefoonnummer waarop men te bereiken is: 06 53293039.

  kijk verder

  koffie-ochtend

  van 7 november

  Buiten was het regenachtig, binnen was er Trosselkoffie in de grote zaal van De Wiese. Dit keer met iets lekkers van de familie Hawari. Deze familie vluchtte nog niet zo lang geleden met hun kinderen vanuit Syrië naar Nederland. Hun thuisland werd en is nog steeds oorlogsgebied. Zij kwamen uiteindelijk terecht in ons dorp, waar ze gastvrij zijn opgevangen en inmiddels aardig ingeburgerd. In tegenstelling tot Syrie vieren we in ons land 75 jaar vrede en vrijheid. Daar staan we komend jaar op 4 en 5 mei extra bij stil door o.a. een film te maken over het Eiland van Schalkwijk in oorlogstijd. Hoe leefden de mensen toen? Op welke plekken in Schalkwijk en Tull en ’t Waal hebben zich bijzondere gebeurtenissen afgespeeld? Om iedereen een beeld te geven van de dorpsfilm die we willen maken, vertoonden we vanmorgen de film ‘Een drijvend verleden’ over onze buurgemeenschap Vreeswijk tijdens de Tweede Wereldoorlog. De maker van deze film Klaas Wijbenga was er ook. Hij en Charles Verwimp zullen de dorpsfilm over het Eiland van Schalkwijk gaan maken. De aanwezigen waren niet alleen bij het kijken van de film vol aandacht. Ook toen Marjolein Kool de herinneringen van Ria Kruyssen-Copier, Jan Odijk en Truus Baas voorlas hing de zaal aan haar lippen. Er werd nog lang nagepraat...... En het 4/5 mei Comité ging met veel ideeën en verhalen huiswaarts. U kon er vanmorgen niet bij zijn? De film is ook op uw computer te bekijken. Klik nieronder op Kijk verder vaar de uitzending van RTV Utrecht: 'Een drijvend verleden'

  kijk verder

  broodje

  kroket

  Donderdagochtend 15 augustus was het buiten fris en buiig maar in De Wiese was het bij de Trosselkoffieochtend warm en gezellig! Ruim 50 personen hebben genoten van elkaars gezelschap, van de lekkere koffie, van de spellen die werden gespeeld en van een lekker broodje kroket. De ochtend was bijna te kort, spelletjes waren om 12 uur nog in de beslissende fase….. maar konden natuurlijk wel worden uitgespeeld.

  lees verder

  komkommer

  ingemaakt

  Op de koffie-ochtend van 3 juli 2029 kwam Anne Hollander iets vertellen over Tuin Brassica. Ze noemde drie zaken die meetellen bij het eten:

  1 = eet uit de buurt. Dan is het niet nodig om vliegtuigen onrijp fruit uit verre landen te laten vervoeren.

  2 = eet alles. In de winkels liggen bijvoorbeeld alleen kaarsrechte komkommers. Maar ze heten niet voor niets kromme jongens, ook die kromme exemplaren zijn prima te eten.

  3 = eet producten uit het seizoen. Aardbeien is zomerfruit. Met Kerstmis aardbeien eten is onzin [en bovendien niet lekker].

  Na de inleiding kregen we uitleg hoe het recept is van het inmaken van komkommers in het zuur. Daarna ging iedereen aan de slag met het snijden van uien, het plakjes maken van de komkommer, het toevoegen van kruiden.

  Terwijl de azijn aan de kook werd gebracht, kwamen de kinderen van de groepen 1 en 2 van de Michielschool op bezoek. Aan hen hebben de Trossel-bezoekers een boek of een verhaal voorgelezen.

  lees verder

  Piet Heijmink Liesert

  over Schalkwijk

  Op 25 april was Piet Heijmink Liesert te gast op de koffie-ochtend. Nadat de ruim 30 aanwezigen voorzien waren van een kop koffie of thee, kon Piet van start gaan. Allereerst was er het boeiende verhaal over het ontstaan van Schalkwijk en Tull en ’t Waal, hoe door de ontginning van het moeras het gebied bewoonbaar is gemaakt. We weten nu waarom de boerderijen en huizen niet helemaal loodrecht op de wetering staan en dat dit een uniek aspect van ons dorp is. Vervolgens werden alle hoogte- en dieptepunten uit de geschiedenis van Schalkwijk nog eens kort verhaald en hoorden we hoe het de dorpen en dorpelingen is vergaan in de Middeleeuwen, maar ook tijdens de reformatie en de eeuwen erna.

  Piet kon ons precies vertellen wanneer er waterpompen kwamen, maar ook wanneer waterleiding en elektriciteit zijn aangelegd en dat de mensen in Honswijk er wel erg lang op moesten wachten. Voor veel aanwezigen was er wel een ‘oh ja?-momentje’ en toen de verhalen van de vorige eeuw aan bod kwamen vaak een blik van herkenning.

  Na het verhaal van Piet werd door de gastvrouwen, voor wie wilden, nog een glaasje Oranjebitter geschonken vanwege onze bijna jarige koning.

  lees verder

  kinderen brengen

  palmpaas

  Tijdens de koffie-ochtend van De Trossel van 10 april kwamen de 22 kinderen van groep 5 van de Michiel-basisschool op bezoek. Zij hadden die morgen allemaal een palmpaaskruis versierd. En al zaten de beoogde palmtakjes onder de mot en moesten er snel andere takjes worden gevonden, en al had de bakker de broodjes te laat in de oven gedaan, toch hadden de kinderen mooie stokken gemaakt.

  Nadat ze een liedje hadden gezongen, zochten de kinderen allemaal één oudere uit aan wie ze de stok aanboden. Zij waren er erg blij mee. Een mooi samenkomen van jong en oud.

  lees verder

  koffie-ochtend

  met gebak

  Tijdens de koffie-ochtend van 14 februari 2019 kwam er bijzonder bezoek. Mensen van de gemeente Houten, de provincie Utrecht en subsidie-verstrekker Leader kwamen eens kijken hoe De Trossel er voor staat.

  Om dat te vieren was er voor iedereen een gebakje met daarop het logo van De Trossel. Dubbel feest zo, want de drie dorpsondersteuners en bestuurslid Arie van Rooijen kregen een taart van CDA-Houten.

  lees verder
  De Trossel 1 jaar

  De Trossel

  bestaat één jaar

  De Trossel bestaat één jaar. Op 16 januari 2019 was de eerste koffie-ochtend. Op 15 januari 2020 werd het 1-jarig bestaan groots gevierd. Er was gebak bij de koffie met een speciaal 1 jaar-logo. Dorpsondersteuner Conny Middelweerd en bestuurslid Dirk Dekker blikten terug op het afgelopen jaar.

  In de loop van de ochtend kwamen alle kleuters van de Michielschool naar De Wiese. De werkten hun jarig zijn-ritueel af: zingen, vuurwerk, van de stoel springen, hard uit het raam roepen "Ik ben jarig" en tenslotte iedere aanwezige een hand geven. Het was een feestelijk slot van een feestelijke ochtend.

  lees verder
  De Trossel 1 jaar De Trossel 1 jaar

  De Trossel

  regelt muziek

  Het is saai en stil, zeker op de Kloostergaarde, waar veel mensen uit de doelgroep van De Trossel wonen. Daarom heeft De Trossel op verschillende momenten gezorgd voor muziek op de Kloostergaarde. Eerst kwam een groepje saxofoon-spelers van muziekvereniging Caecilia, twee weekjes later kwamen de slagwerkers van Caecilia en op zaterdag 30 mei kwam het draaiorgel van Wim Hoefakker langs.

  De bewoners van de Kloostergaarde wisten al deze acties zeer te waarderen. Ze kwamen dat melden, of ze kwamen dansend het grasveld op, of ze genoten gewoon vanaf hun terrassen of balkonnetjes.

  lees verder

  Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland

  subsidie

  van Leader

  Een subsidie van Leader maakt het mogelijk de eerste twee jaren een goede start te maken.

  De gemeente Houten stond garant voor de opstartkosten.

  lees verder

  nieuw bij De Trossel

  Schalkwijk in Balans

  Ook als u ouder wordt, wilt u zelfstandig de dagelijkse dingen kunnen blijven doen. Juist daarom is het belangrijk dat u zich veilig en vertrouwd voelt met uw lichaam. Dit betekent stevig op uw benen staan en echt op ze kunnen vertrouwen. Wie goed in balans is, is zekerder van zichzelf. Met Beweegprogramma Schalkwijk in balans kunt u een enorme verbetering van uw spierkracht en evenwicht bereiken. De kans om te vallen wordt daarmee kleiner. De cursus wordt gegeven door 2 fysiotherapeuten: Jenny van Binsbergen en Fred Thomas. De cursus wordt u aangeboden door de gemeente Houten. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 35. De cursus start op vrijdag 8 april 2022. Hij duurt van 15.30 uur tot 17.00 uur en wordt gegeven in de grote zaal van de Sporthal. Tussendoor wordt een kopje koffie/thee geschonken. Voor vervoer kan gezorgd worden. Aanmelden via de Trossel Telefoon 0629820055 of per mail: dorpsondersteuners@detrossel.nl

  Lees verder

  De Trossel en het

  Coronavirus

  In de coronatijd was er voorlopig geen Trosselkoffie-ochtend. Wat De Trossel precies kan doen in de komende tijd is op dit moment niet duidelijk, maar natuurlijk kunt u, bij vragen, altijd contact opnemen met de dorpsondersteuners. Mogelijk zijn er dingen, die door de genomen maatregelen nu ineens niet meer worden gedaan en is er via een andere weg een oplossing te vinden. Een simpel voorbeeld is b.v. het ophalen van medicijnen of het doen van boodschappen; gelukkig hebben veel mensen de mogelijkheid buren of familie te vragen dat voor hen te doen, maar als dat niet het geval is kunt u altijd de dorpsondersteuners bellen. De Spar kan uw boodschappen ook thuisbezorgen, maar als het ‘kleine’ boodschappen zijn kan een vrijwilliger van De Trossel, uit de buurt, dat misschien voor u doen. We wachten af waar de knelpunten komen te liggen en waar hulp nodig is. Het telefoonnummer is: 06 29820055
  email: dorpsondersteuners@detrossel.nl lees verder

  De Trossel

  en geen Ariënsprijs

  Op zaterdag 12 oktober 2019 gingen Conny Middelweerd, Arie van Rooijen en Marian van der Ven naar Deventer om te horen hoe de uitslag van de Ariënsprijs uitviel. Ze kwamen thuis met de mededeling dat De Trossel helaas niet in de prijzen is gevallen. Geen juryprijs en geen publieksprijs, waarvoor we toch te weinig stemmen kregen. De publieksprijs èn de juryprijs zijn dit jaar toegekend aan eenzelfde initiatief; Kearls unne mekaar uit Vasse (Twente).

  De delegatie van De Trossel heeft bij deze bijeenkomst zeker inspiratie opgedaan over projecten die mogelijk ook binnen De Trossel kunnen worden opgezet. Binnenkort worden deze besproken en wie weet hebben we op een andere manier dan toch een mooie troostprijs in handen

  meld u hier aan
  de aftrap

  wethouder jana smith

  trapte af

  Op vrijdagmiddag 28 juni is De Trossel officieel van start gegaan. Dat gebeurde tijdens een bijeenkomst in De Wiese, waarbij ruim 50 belangstellenden aanwezig waren. Er waren verschillende sprekers, waarna de vier deelnemende partijen de statuten ondertekenden, zodat die komende week naar de notaris kunnen. Ten slotte kreeg wethouder Jana Smith het woord. Zij vertelde blij te zijn met het initiatief dat in Schalkwijk is genomen en verheugd te zijn over het succes dat de eerste periode van De Trossel heeft opgeleverd.

  Sneller dan Messi dat had gekund, schoot ze de bal van de rand van het podium de zaal in, waarmee ze De Trossel heeft afgetrapt.

  lees verder

  lintje voor

  Marian v.d. Ven

  Onze dorpsondersteuner Marian van der Ven is een van de twee Schalkwijkers die in 2019 een lintje heeft ontvangen. Zij is nu Lid in de Orde van Oranje-Nassau. .

  Op de foto staat Marian links boven, foto Marjolein Thijse. De Trossel is trots op de onderscheiding die meer dan verdiend is. Als een van de drie dorpsondersteuners is Marian keihard van start gegaan. Zowel in de organisatie als in de uitvoering bewijst zij haar waarde.

  vrijwilligers-

  avonden

  Op 24 april en 9 mei 2019 organiseerden de dorpsondersteuners twee avonden waarop alle aangemelde vrijwiliigers zijn uitgenodigd. Rond de 70 vrijwilliigers gaven gehoor aan de uitnodiging. Ze maakten kennis met elkaar en maakten afspraken over de werkwijze binnen De Trossel.

  Van de avonden is een verslag gemaakt, dat u via de knop hieronder kunt downloaden.

  lees het verslag

  dorpsondersteuners

  krijgen taart

  Het werk van de dorpsondersteuners wordt hogelijk gewaardeerd. Op Valentijnsdag, 14 februari 2019, kregen Marian, Marian en Conny van het CDA een taart aangeboden. De uitreiking vond plaats tijdens een drukbezochte koffie-ochtend.

  lees verder