Koffie-ochtenden

gezellig

koffie drinken

De werkgroep Koffie drinken organiseert een paar keer per maand een koffie-ochtend in De Wiese. Daar kan iedere bezoeker onder het genot van een kopje koffie lekker bijkletsen met de anderen.

Tijdens de koffie-ochtenden wordt er niet alleen koffie gedronken en gepraat. Er kunnen ochtenden zijn met een speciaal thema. Het kan zijn dat er een spreker komt, of een workshop of een andere activiteit.

lees verder

waar

gehouden?

De koffie-ochtenden vinden plaats in Sociaal Cultureel Centrum De Wiese, waar De Trossel een vaste plek heeft.

Het adres is:

De Wiese 2

3998 MD Schalkwijk

telefoon: (030) 6011050

lees verder

volgende

koffie-ochtend

Osteopaat Jeanette Godtschalk bij de Trossel. Ze komt vertellen over haar beroep (en passie) op donderdag 30 november 2023. Jeanette is naast osteopaat ook de schoondochter van Antoon en Nanny Buschgens! Osteopathie is een manuele therapie en heeft een unieke benadering van gezondheid en herstel. Haar vak is gericht op alle weefsels, waaronder botten, spieren, organen, bloedvaten en zenuwen. Het bindweefsel, dat alle structuren omhult, zorgt ervoor dat verschillende bewegingen tussen organen mogelijk is, zoals het onafhankelijk laten bewegen van het hart ten opzichte van de longen.Osteopaten gebruiken manuele technieken om te achterhalen waar de glijvlakken minder soepel bewegen, en maken deze weer beweeglijk. De diversiteit van klachten, die met succes kunnen worden behandeld, is opmerkelijk.

De komende koffie-ochtenden zijn vrijdag 24 november 2023, donderdag 30 november 2023, vrijdag 8 december 2023, donderdag 14 december 2023, vrijdag 22 december 2023, donderdag 28 december 2023.

Wie niet zelf naar De Wiese kan komen, kan gebruik maken van de vervoerservice.

vervoerservice